Ons aanbod

Uw project, onze zorg

Interventiecontract niet vereist
Als u onder een servicecontract valt dat een responstijd vermeldt, zullen wij ons best doen om ervoor te zorgen dat u met spoed doorverbonden wordt met een technische afdeling, zodat we eventuele problemen snel kunnen oplossen. Zorg ervoor dat u zo gedetailleerd mogelijk bent wanneer u ons technisch ondersteuningsteam belt.

Als u geen contract hebt, is dat geen probleem, wij kunnen u een prijs en een tijdstip geven waarop wij een technieker ter plaatse kunnen brengen. Door een handig online systeem zorgen we dat u niet op PO’s en papierwerk hoeft te wachten om uw betaling uit te voeren voor uw oproep aan onze techniekers en de technische ondersteuning, zodat uw reparatie onze hoogste prioriteit blijft.

In de meeste gevallen kunnen we de meest waarschijnlijke reparatiemethode en mogelijk benodigde onderdelen voorspellen voordat we ter plaatse zijn, wat de gebruiker tijd en geld bespaart en ervoor zorgt dat de UPS zo snel mogelijk weer werkt.

UPS-oplossingen voor kritische stroomvoorziening PK Solutions is DE leverancier van no-nonsense oplossingen voor alles wat met UPS te maken heeft. Van productlevering tot aftersales en technische ondersteuning.

Analyse & advies

Begeleiding & installatie

Rent2protect

UPS care

Neem contact
met ons op

Maak zelf online
uw afspraak.